четверг, 19 апреля 2018 г.

Складові щасливого життя людини

Людина створена для щастя,
як птах для польоту.                                                                             В. Короленко
Та чи завжди ми собі допомагаємо бути щасливими? Чи виконуємо правила здорового способу життя, піклуємося про довкілля,  зберігаємо  пам'ятники природи? 
Протягом квітня наша бібліотека намагалася донести до вас інформацію стосовно цих питань в матеріалах книжкових виставок, які були оформлені для вас, шановні друзі нашої бібліотеки.

 
Найчастіше людина починає замислюватися про свій спосіб життя і здоров'я, коли наздоганяє якась проблема, з'являється хвороба чи нездужання. Турбота про своє здоров'я не має бути проблемою, турбота про своє здоров'я повинна бути образом життя. Книги на виставці розповідають про правила здорового способу життя: 

  • раціональне харчування
  • фізичну активність
  • боротьбу зі шкідливими звичками
  • правильний розпорядок дня
  • позитивний настрій
  • дбайливе ставлення до себе ( треба себе любити)
  • І головне! Повинна бути компанія однодумців! Обов'язково!

Матінка-Земля. Цей вислів ми нерідко чуємо в нашому повсякденному житті і використовуємо його в нашому спілкуванні.Земля - наша годувальниця, наш спільний дім, в якому створені Богом для нас абсолютно унікальні умови, що дозволяють нам не тільки виживати, але й насолоджуватися життям у всій її красі і різноманітності.
Вона віддає нам себе цілком. Беззаперечно дарує свою любов. Не зважаючи навіть деколи на абсолютно блюзнірське ставлення з нашого боку. Як любляча мати живить, одягає і виховує своїх нетямущих дітей.                                                                                       Щорічно 22 квітня вчені країн світу збираються за круглим столом для обговорення глобальних екологічних проблем. У різних країнах організовуються різноманітні заходи та акції. Це конференції, виставки, закриття автомобільного руху на жвавих вулицях великих міст, прибирання території і посадка дерев. І наша бібліотека відкрила екологічний лікбез на полицях до
 Міжнародного дня матері-Землі
 



До Міжнародного дня пам’яток та визначних місць в бібліотеці працює книжково-ілюстративна виставка «Історія, що в пам’ятках застигла…». Представлено книги, іллюстративні та інформаційні матеріали з періодичних видань та інтернету про найцінніші зразки культурної та історичної спадщини, які перебувають під охороною ЮНЕСКО. Це – храми, парки, заповідники та навіть цілі історичні центри міст.





Комментариев нет:

Отправить комментарий