среда, 3 апреля 2019 г.

В країні Здоров'я

Кампанія Всесвітнього дня здоров’я щорічно відбувається в першій декаді квітня.




      Здоров’я може мати дуже дорогу ціну. І в основному це стосується спроб повернути його на своє місце. Пропонуємо вашій увазі матеріали виставки, які допоможуть вам і вашим рідним та близьким людям зберегти або ж відновити великий скарб - ЗДОРОВ'Я. 

На сьогодні виділяється п’ять основних складових здоров’я:
  •  фізична;
  •  соціальна;
  •  емоційна;
  •  інтелектуальна;
  •  духовна.

Усі вони взаємопов'язані і взаємообумовлені.


На виставці представлено понад 30 джерел інформації, які стануть вам у пригоді для дотримання ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ. Звертаємо увагу на деякі з них:




Автор книги — всесвітньо відомий популяризатор здорового харчування, доктор медицини Майкл Грегер докладно розповідає, як можна не лише запобігти більшості поширених недуг, а й побороти їх, якщо людина вже захворіла. 

Спираючись на велику кількість експериментальних і статистичних даних, він описує особливості протікання тієї чи іншої хвороби, розповідає, чим вона найчастіше зумовлена і чим загрожує, радить, яким харчам слід надати перевагу, а від чого краще відмовитись.


Психотерапевт Емі Шер вивчає не хвороби, а емоції і енергію. Як ними управляти і як позбутися від усього, що забруднює нашу свідомість? Як змінити своє життя, поліпшити здоров'я, емоційний стан і отримувати задоволення від життя?

Авторка допоможе вам знайти причину проблеми, не обмежуючись лікуванням симптомів, як це робить традиційна медицина. Своєю книгою вона закликає вас: "Поверніться до свого істинного "я", позбудьтеся від усього, що забруднює ваше внутрішній простір і не дозволяє насолоджуватися життям в повній мірі. Навчіться простим і ефективним технікам самолікування і знайдіть здоров'я і душевну рівновагу!"


Автор розглядає здоров'я з точки зору його залежності від соціальних умов життя, умов праці і відпочинку, від того, наскільки сама людина оцінює свій стан, який веде спосіб життя.
В цій науково-популярній книзі використані наукові праці та винаходи на методики лікування, які свого часу автор опублікував в наукових та популярних виданнях. Всього у автора - 215 науково-практичних і науково-методичних праць, з них 2 монографії, 4 навчальних посібника та 11 патентів.

В книзі дана медико-гігієнічна оцінка різних аспектів харчування під час постів в православному християнстві та інших релігіях. 
З сучасних гігієнічних позицій розглянуті харчові заборони і інші приписи, що стосуються харчування, в різних релігіях. Представлені відомості про кулінарію ритуальних страв різних релігійних свят.





Для того, щоб будь-яке живе створіння у Всесвіті змогло еволюціонувати, існує звід Законів, порушення яких повертає порушника до початкової точки відліку. 
Людина вільна вибирати будь-який шлях, життя - це лабіринт, де кожна помилка у виборі шляху змусить повернутись назад і розпочати пошук своєї стежинки заново, але уже з досвідом пройденого.
При усвідомленні дії Законів та дотримання їх, життя людини кардинально змінюється на ліпше, багато проблем залишається в минулому та відкриваються нові життєві горизонти.


 Нова книга знаменитого австралійського психолога і художника, навчить мислити позитивно, залучати щастя, домагатися будь якої мети.
В книзі йде мова про відомий Закон тяжіння, тільки поданий він більш оригінально і в той же час більш просто і доступно, ніж це робилося коли б то не було раніше.
Книга піднімає настрій, є прекрасним антидепресантом і мотивує до позитивних змін у житті. Ну а тим, хто не потребує психологічної підтримки та радикальних змін в житті, сподобаються цікаві історії в прикладах, хороший, легкий стиль, чудовий гумор, смішні позитивні малюнки.

Переважна кількість захворювань, які нас терзають сьогодні, є результатом нашого неправильного мислення. Те, що ми думаємо, буквально впливає на наше психічне і тілесне здоров'я. Епідемія хаотичного мислення вразила сьогоднішню культуру. А головна небезпека безладних думок полягає в тому, що вони створюють поживний ґрунт для будь-яких хвороб.

Рекомендації д-ра Керолайн Ліф засновані на наукових, в тому числі і медичних, дослідженнях. Вони надають зразки правильного мислення, яке призведе до внутрішньої цілісності і фізичного оздоровлення. Авторка показує пристрій «вмикача» в вашому мозку, за допомогою якого ви зможете стати щасливіше і здоровіше. Ви зможете насолоджуватися життям, досягати своїх цілей, управляти своїми думками. Ви навіть зможете стати набагато розумнішими! Крок за кроком здійснюючи її 21-денний План детоксикації мозку, ви навчитеся замінювати руйнівні думки у вашій голові на доброчинні!


Зазвичай праці науковців обговорюють у вузькому колі колег. Дослідження Ірини Ігнатенко «Жіноче тіло у традиційній культурі українців» та «Чоловіче тіло у традиційній культурі українців» через її відвертість зацікавило набагато ширшу аудиторію. Етнографиня захопливо і чесно розповідає про Храм Душі - наше тіло...

«Дім — нуль відходів» — це стильний, доступний кожному, покроковий гід, який розкаже вам, як поліпшити здоров’я, заощадити час і гроші та досягти яскравішого майбутнього для своєї родини і для планети загалом.



  


У навчальному посібнику викладені основи безаварійного проведення туристських походів у контексті відносин людини з природою, правила руху за маршрутом та орієнтування на місцевості, способи виживання в умовах різних кліматичних зон.








Український танець Гопак у кожній країні світу знають як візитку України. Все нове - це добре забуте старе. а в даному випадку, збережений для нас в танці комплекс бойових і спортивних вправ.
 Книга Володимира Пилата "Бойовий гопак. Вимоги на рівень майстерності "Жовтяк" з кольоровими фотографіями і великою кількістю схем бойового мистецтва буде вам у пригоді, якщо ви намагаєтеся стати фізично й морально сильнішими. 




Напередодні Всесвітнього дня здоров’я ми бажаємо всім  нам - бути здоровими і життєрадісними! Зі святом Вас!

1 комментарий:

  1. Betting on 1xBet Korean Betting Site for South Korean players 2021
    Betting 바카라 on 1xBet Korean Betting Site หาเงินออนไลน์ for South Korean players 2021 - Find out more 1xbet about bet at 1xbet Korean Betting Site!

    ОтветитьУдалить