понедельник, 13 февраля 2017 г.

Зупинись на хвилинку - подивись на новинку

Рік тільки набирає обертів, а ми вже отримали 23 нових видання.  Завітайте до читального залу бібліотеки для знайомства з новими книгами.

Сьогодні хочу розповісти про книгу, яка більш буде цікава жінкам, Але є такі чоловіки, котрі можуть бути прикладами у цій справі для жіночок. То ж приєднуйтеся всі шанувальники українського народного мистецтва.
"Розвідка про потаємні коди української орнаментальної символіки, яка поглиблює тему космічного буття людини в потоках світлоносних енергій матеріального світу, частково розкриту Марією Чумарною у книзі "Код української вишивки". Вона в новому ракурсі розкриває можливості впливу людини на долю, на здоров’я власного тіла, благополуччя сім’ї і роду через повернення до джерел духовного знання наших предків.

Особливістю нової книжки є те, що вона наближена до потреб тих, хто практично займається відновленням зразків стародавньої вишивки, хто шукає нових "старих" ідей у творенні власного одягу. Тут подано 56 видів техніки шитва, розкладки узорів, які підготувала і систематизувала майстер художньої вишивки Віра Чипурко.

Комментариев нет:

Отправить комментарий